Dorpsloket Mit Mekoar

Het bestuur van Dorps Zorg Coöperatie  ‘Mit Mekoar’ maakt bekend dat het dorpsloket Mit Mekoar opengaat per 1 november 2017. Gedurende  de openingstijden is er altijd een loket medewerker aanwezig en ook telefonisch bereikbaar. Dorpsbewoners van Noordbroek en omgeving kunnen voor veel zaken terecht bij het loket, zoals:
• Voor de vraag om ondersteuning van een vrijwilliger bij praktische zaken of voor contact. 
• Ook dorpsbewoners die graag iets voor anderen willen betekenen zijn van harte welkom.
• Voor vragen op het gebied van welzijn en zorg. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met profes-sionals in Noordbroek en de gemeente Menterwolde (straks Midden-Groningen).
• Voor ideeën, voor een vraag  of een wens over activiteiten op allerlei gebied.
• Voor informatie over voorzieningen in Noordbroek en omgeving.
Het dorpsloket is erop gericht uw vragen en wensen direct te beantwoorden, echter het kan soms voorkomen dat een vraag op dat moment niet beantwoord kan worden. De loketmedewerker zal dan uw vraag op een later tijdstip beantwoorden en u ervan op de hoogte stellen.  Soms kan het nodig zijn uw vraag voor te leggen aan een professional of deskundige; ook dan kan het antwoord of advies aan u terug gekoppeld worden.
In voorkomende gevallen kan de loketmedewerker zelfs een afspraak voor u regelen.
“Alles gebeurt in overleg met de aanvrager. Wij hopen u te ontmoeten in Gockingaheem”, laat Trees van Leeuwen namens het bestuur van de Dorps Zorg Coöperatie Mit Mekoar, weten. 

Reactie toevoegen