Informatie avond N33 Midden

Het Nut’s Departement Noordbroek organiseert in samenwerking met de Dorpsadviesraad (DAR) een informatiebijeenkomst over de verdubbeling van N33 Midden op woensdag 8 november 2017.
De provincie Groningen en Rijkswaterstaat werken samen aan de verdubbeling van de N33 Midden tussen Zuidbroek en Appingedam.  Doel van het project is om een stimulans te geven aan de leefbaarheid, duurzaamheid en econo- mische ontwikkelingen van Noordoost-Groningen.
Wij hebben de projectgroep N33 Midden gevraagd om ons te informeren over het project en het proces. Daarbij hebben we o.a. aandacht gevraagd voor: 
• de problematiek rondom het landbouwverkeer door het dorp en de mogelijkheid van een parallelweg om het probleem op te lossen.
• wat zijn de voor- en nadelen van de aanpassing N33 voor Noordbroek?
• wat gebeurt er met de toerit /afrit Scheemderweg?
• wat merken we straks van de werkzaamheden? 
• wat doet men met de vragen en opmerkingen die de omgeving inbrengt?
 
Leden van de projectorganisatie zullen een presentatie geven over het gevolgde proces, de stand van zaken tot nu toe en het vervolg.  Ook zal er ingegaan worden op de vragen die spelen.
 
Datum: woensdagavond 8 november 2017 
Locatie: MFC De Noordsuythoeve, Schoolstraat 2, 9635 AZ Noordbroek
Op de website www.n33midden.nl kunt u alvast meer informatie vinden over het project. Onder ‘Denk mee’ kunt u de laatste ontwerptekeningen bekijken op het Omgevingsplatform. Ook alle reacties  uit de omgeving staan hierin vermeld. U kunt hier uw eigen reactie aan toevoegen. 
(Zie de advertentie volgende week in deze krant.)
 

Reactie toevoegen