Hoe bouw ik een netwerk op?

Hoogezand - Op 8 november organiseert het Vrijwilligerscollege wederom de succesvolle training over netwerken. Een goed netwerk biedt kansen. Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden voor activiteiten, samenwerkingen, nieuwe vrijwilligers/bestuursleden, kennis, nieuwe leden of middelen. Netwerken kost tijd en energie. Zonder interesse in de ander lukt het niet. Deelnemers krijgen informatie en tips over hoe je een netwerk opbouwt, hoe je een begin maakt, waarin je moet investeren, hoe je interesse trekt, welk doel heb je voor ogen en wat wil je bereiken. 
De training wordt gegeven door de heer Jan van Santen. Als directeur van het internationaal opererende Mondial Oostland Logistcs B.V. kent hij het belang en de voordelen van het hebben van een goed netwerk. Al eerder gaf hij trainingen aan maatschappelijke organisaties/verenigingen over het onderwerp netwerken. 
 
Aanmelden
De training vindt plaats van 19.30 tot 21.15 uur. De locatie is wijkcentrum De Kern, Rembrandtlaan 72a in Hoogezand. Er zijn geen kosten aan de training verbonden, maar aanmelden is wel vereist en kan via www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vrijwilligerscollege. 

Reactie toevoegen