“Voor advies ga je naar Dries”

Schildwolde - Heeft u iets nodig voor uw hond, kat, vogels, paarden, schapen, geiten, vissen, konijnen en knaagdieren? Dan bent u bij Dierenspeciaalzaak Dries van de Bunte in Schildwolde aan het juiste adres! 
“Voor advies ga je naar Dries”
In 1999 is het bedrijf heel kleinschalig begonnen. Helaas bleek de hond van het echtpaar van de Bunte, Kastor, toen ziek. Speciaal voer was nodig en dat kwam van het merk Carocroc. Door zijn leverancier werd Dries gevraagd om dit voer in Schildwolde te gaan verkopen. Zo gezegd, zo gedaan. “En op dit moment verkoop ik 2.000 kilo per week”, aldus Dries. 
 
Hij is geboren op een veehouderijbedrijf en werd dan ook groot gebracht met de liefde voor dieren. En inmiddels is zijn hobby uitgegroeid tot een mooie grote speciaalzaak met 4 medewerkers. U kunt er terecht voor vele soorten natuurlijke diervoedingen maar ook voor medicijnen. Er is een speciale vogelafdeling en hierin zitten regelmatig andere soorten. Hetzelfde geldt voor de aquaria. Hierin vindt u zo’n 150 soorten vissen en vele waterplanten. En zeker niet onbelangrijk; iemand die goed advies kan geven. Koopt u een aquarium dan komen zij, bij u thuis, gratis helpen met de inrichting ervan. Ook de hengelsporters komen aan hun trekken. Er is een compleet assortiment voor zowel de recreant als de wedstrijdvisser. “Daarnaast is er een honden en katten trimsalon maar ook uw konijn is bij ons welkom voor een wellness behandeling,” aldus een enthousiaste Dries.

Reactie toevoegen