Make a wish badminton

Muntendam - Op 21 oktober 2017 organiseren Henkjan de Haan uit Sappemeer, Frans Dekker uit Zuidbroek en Albert Gils uit Oosterwolde hun 2e wistoernooi, dit keer in De Zwet te Zuidlaren. Het goede doel is Make a wish, want sinds 2013 is Henkjan de Haan daar regiovrijwilliger voor Groningen en Drenthe. Vorig jaar waren er 38 deelnemers, met een topbeheerder genaamd Albert in sporthal de Ruitershorn te Muntendam. Een wenskind en rtv Noord maakten deze dag tot een succes. Dit jaar had de pluimdierenshow hier voorrang. 
De gemeente Zuidlaren heeft het gelijk opgepakt en verzekerde de organisatie direct van Sporthal De Zwet, mede omdat het voor het goede doel  is heeft zij deze hal dan ook gratis ter beschikking gesteld.
Nu al 100 deelnemers en wat zijn ze er trots op!! Naast het deelnemersveld zal er ook ehbo zijn, een masseur en ook een wenskind zal een klein verhaaltje doen waar ze ongelofelijk trots op zijn. Daarnaast nog een goed gevulde tombola met spullen die gedoneerd zijn door lokale ondernemers in Zuidlaren en ook door de Spar Noordbroek en de 4 keien Zuidbroek .
 
De heren zijn nog druk in de weer om Piets weerbericht naar Zuidlaren te krijgen en ook rtv Noord en Drenthe verwachten ze in de zaal.
 
“Mochten er nog bedrijven zijn die een kleinigheidje over hebben voor onze tombola, schroomt u niet en bel me even op en we halen het op. Al het geld wat opgehaald wordt deze dag komt geheel ten goede aan make a wish, niks maar dan ook niks blijft aan de strijkstok hangen en zal eerlijk en geregistreerd overgestort worden naar Make a wish. De cheque overhandiging zal ons wenskind Amber ook voor haar rekening nemen. Heeft u niks te doen of wilt u een kijkje nemen? Heel graag zelfs, u bent van harte welkom! Ook is er heerlijke soep verkrijgbaar, welke wordt gemaakt door de medewerkers van Alescon voor E 2,50 en hiervan gaat ook E 1,50 naar het goede doel.
 
Sporthal de Zwet, De Klencke 32 te Zuidlaren Aanvang 9.30 uur.

Reactie toevoegen