Klaverjasmarathon groot succes

De afgelopen zaterdag in de MFC Noordbroek gehouden klaverjasmarathon van kaartvereniging Noordbroek was met een  deelname van 80 personen een groot succes. Er werden totaal 5 partijen van 16 gespeeld waarvan twee voor de pauze en 3 partijen na de pauze. Er werd ontspannen en sportief gekaart.
In de pauze was er voor iedere deelnemer soep en broodjes. De 1e prijs ging met totaal 9128 punten naar dhr. v/d Molen uit Muntendam die de eerste prijs een door bouwbedrijf Roorda & Veldman beschikbaar gestelde winkelkar vol boodschappen in ontvangst mocht nemen. De 2e prijs ging met 9117 punten naar mevr. H. Doddema uit Siddeburen en de 3e prijs met 9099 punten naar dhr. de Koe uit Siddeburen zij ontvingen ieder een door slagerij kuiper aangeboden vleespakket. Deze drie prijswinnaars ontvingen uit handen van de beheerder van de MFC Johan de Vries ook nog ieder een mooie bokaal.
De poedelprijs was voor mevr. D. Wilthof uit Siddeburen. Ook de andere deelnemers mochten op volgorde van de door hen behaalde punten een vleesprijs uitzoeken.
Klaverjasmarathon groot succes
Het was voor de drie koppige organisatie een zeer geslaagde dag, die aan de aanwezigen de mededeling deden, om 6 oktober 2018 in de hun agenda te noteren voor de 
20e kaartmarathon in Noordbroek.

Reactie toevoegen