“Graag een stapje extra”

Wanneer iemand hulp krijgt en meegenomen wordt om er even op uit te gaan, ziet de wereld er vaak meteen anders uit. Hoe klein de moeite soms ook is, het levert altijd veel op. Op vrijdag 20 oktober vanaf 13.00 uur viert Zonnebloemafdeling Muntendam-Meeden dat de afdeling al veertig jaar geweldig goed werk doet voor jong en oud met een lichamelijke beperking in de omgeving.
 
Optredens
Op vrijdag 20 oktober proost de afdeling op de komende veertig jaar. Ook zijn er optredens van lokale helden. Zo komen onder andere Lucas en Gea optreden en gaan alle aanwezigen genieten van een reeks mooie Nederlandstalige streeknummers.
 
Bed 
De secretaris van de afdeling gaat zoals gebruikelijk een stapje verder om zoveel mogelijk mensen uit Muntendam en Meeden mee te laten genieten van het jubileum. “Ik ben nu aan het kijken of ik een bed kan regelen voor een van onze deelnemers die bedgebonden is. Zij wil er ook dolgraag bij zijn. Het lijkt ons zo leuk als we dat toch mogelijk kunnen maken. Misschien krijgen we het nog wel voor elkaar ook. We zijn gewend om iets extra’s voor onze deelnemers te doen. Al veertig jaar. Dat vieren we in de eerste plaats heel graag met onze gasten. Maar uiteraard ook met al die vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat we dit al veertig jaar met elkaar kunnen doen. ” 
 
Grote getale
We denken dat alleen al met de vrijwilligers en deelnemers er zo’n 140 mensen komen. Ook hebben we onze donateurs aangeschreven, die hebben ons natuurlijk al die jaren ook gesteund. Het zou geweldig zijn als zij ook in grote getale komen. We hebben wel aangegeven dat zij van te voren zich moesten melden bij ons, anders hebben we het overzicht niet als het te druk wordt. Zonder entreekaart kunnen we iemand niet binnen laten, zo druk wordt het verwachten we. Misschien dat de burgemeester ook nog  komt.” 

Reactie toevoegen