Informatiebijeenkomst MFC Meeden

Op 12 oktober 2017 organiseert de gemeente Menterwolde een bijeenkomst over het MFC Meeden. Er wordt informatie verstrekt over de realisatie van het MFC en men kan ideeën en wensen voor de inrichting van het openbaar gebied kenbaar maken.

Tussen het te verbouwen Dorpshuis Meeden en de toekomstige school (Integraal Kindcentrum) komt een openbaar gebied, dat de verbinding gaat vormen tussen de school en het Dorpshuis. Ook krijgt dit gebied een ontmoetingsfunctie voor het dorp. Voor het maken van een ontwerp voor dit gebied vraagt de gemeente Menterwolde input van de inwoners van Meeden, de gebruikers van de gebouwen en de omwonenden. Deze input kunt u tijdens de bijeenkomst geven. Aan de hand van de verkregen informatie wordt voor het gebied een concept-inrichtingsplan gemaakt.
Tijdens deze avond kunt u ook kennis nemen van de plannen van de Werkgroep Entree Meeden. Deze werkgroep heeft een plan gemaakt voor de entree van Meeden vanaf de N33.
De Informatiebijeenkomst vindt op 12 oktober 2017 plaats in het dorpshuis te Meeden en vangt aan om 19.30 uur. Wij nodigen u graag uit aanwezig te zijn.