Lokale ondernemer gezocht voor meervoudig onderhandse aanbesteding EHBO riool- en straatwerk Midden-Groningen

De toekomstige gemeente Midden-Groningen bestaande uit de huidige gemeenten Menterwolde, Slochteren en Hoogezand-Sappemeer zoekt een contractpartner voor elementenverharding en rioolwerk. Bent u de lokale ondernemer die klein onderhoud en calamiteiten binnen de elementenverharding en het rioolwerk voor ons kan uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar u.

Het gaat om werkzaamheden aan de elementenverharding, kleinschalige rioolklussen, reparaties aan het hoofdriool, persleidingen, huisaansluitingen en het vervangen van kolken. Tevens wordt u als contractpartner geacht 24/7 bereikbaar en beschikbaar te zijn. U bent binnen 1,5 uur ter plekke om calamiteiten in straat- en rioolwerk op te lossen, u beschikt over een kraan en een vrachtauto.
De opdracht wordt ingeschat tussen € 250.000,- en
€ 300.000,- op jaarbasis en het contract heeft een looptijd van minimaal 4 jaar.
Voldoet u aan de onderstaande selectiecriteria dan nodigen wij u uit om contact met op te nemen.
• Vóór 1 januari 2017 statutair gevestigd (conform gegevens Kamer van Koophandel) in de gemeente Menterwolde, Slochteren of Hoogezand-Sappemeer;
• Een minimale jaaromzet van € 200.000,- op het gebied van (elementen)verhardingen en riolering in de afgelopen 3 jaar. Met ten minste één project per jaar met een minimale omvang van € 25.000,-;
• Aantoonbare ervaring in het repareren van persleidingen, drukriolen en hoofdriolen;
• Op 1 januari 2018 in het bezit van een VOP-certificaat en zodoende bevoegd om gemalen in- en uit te schakelen. Verder moet u VCA gecertificeerd zijn.
Gezamenlijk (combinatie) inschrijven is ook mogelijk. Hiervoor geldt in beginsel dat alle inschrijvers gevestigd zijn binnen één van de drie huidige gemeenten.
U kunt uw interesse kenbaar maken en/of uw vragen stellen per mail: inkoop@slochteren.nl Dit kan tot en met woensdag 18 oktober 2017. Aanmeldingen en vragen na deze datum worden niet in behandeling genomen.