Accordeon Festival

Accordeon FestivalOp zondag 8 oktober is theater het Kielzog het domein voor de 23e editie van het Int. Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer. Gastoptredens worden verzord door Roger Pluymers uit België, Daan de Groot, Jan Dorpmans en Daniël Metz (Mon Amour Band). Volgens organisator Adri Kruijer beloofd het weer een fantastische middag te worden met veel diversiteit aan accordeonmuziek.
De accordeonisten hebben er zin in en maken er weer een mooie middag van met repertoire van o.a. Tante Leen, Johnny Jordaan, The Three Jacksons, Johnny Meijer etc. Jan Dorpmans zal voor u enkele nummers spelen op de originele witte Galanti die ooit werd bespeeld door The Three Jacksons.
Inmiddels weten de liefhebbers van het balginstrument de weg naar theater het Kielzog te vinden. Diverse bekende accordeonisten uit Frankrijk, Italië, Rusland, Duitsland, België en uit ons eigen land hebben al op het podium gestaan in het Kielzog. Er zijn diverse stands aanwezig met nieuw- en gebruikte accordeons, onderdelen, accessoires etc.
 
Ritmische begeleiding wordt verzorgd door Klaas Kreuijer (Eemsmond Big Band) op drums en Ruud Ouwehand op contrabas.

Reactie toevoegen