Demonstratie bloemsierkunst

Hoogezand - Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer organiseert op donderdag 5 oktober een demonstratie bloemsierkunst door Linda Eising in de Spiegelzaal van het Dr Aletta Jacobs College  Hoogezand. Het thema deze avond is “INSPIRATIE GEZOCHT / INSPIRATIE GEVONDEN!!!” 
Linda laat vooral zien hoe je van idee tot resultaat (een bloemwerk) komt. Zij vertelt al werkende (bloemschikken is werken!!) hoe en waarom je dat doet en licht dit duidelijk toe zodat je het ook kan toepassen in je eigen creaties.
Demonstratie bloemsierkunst
Een bloemwerk wordt meestal beoordeeld op idee, kleur, compositie en techniek. Techniek vind zij hierbij het belangrijkst! Een juiste techniek staat voor toepasbaarheid, netheid, stevigheid en houdbaarheid. Als de techniek goed is kan de je optimaal genieten van het arrangement. De bloemstukken worden op het eind van de avond verloot (verkoop loten bij entree en in de pauze.)
 
Linda Eising
Linda is eigenaar van Flora Projects in Hooghalen en docent Bloem & Styling bij TerraNext in Eelde en Terra/Dollard in Winschoten. Ook is zij een gewaardeerd wedstrijdleider en jurylid bij nationale en internationale wedstrijden. 
Zij heeft ook al een aantal keren met vrijwilligers de borg versiert bij de Fair “Groei & Bloei op Fraeylema”. Haar passie voor het vak is groter geworden door het meedoen aan diverse nationale en internationale wedstrijden. Zo heeft zij Nederland mogen vertegenwoor- digen bij kampioenschappen in Duitsland, Zwitserland en Hongarije. Ook is zij uitgekozen om bij speciale gelegenheden bloemstukken te maken (o.a. bloemwerk bij uitvaart koningin Juliana en boeket voor Koningin Maxima bij bezoeken).  
 
Uitgangspunten die zij hanteert bij haar bloemarrangementen zijn: “Persoonlijk - Enthousiast - Oog voor detail - Techniek” 
Meer informatie vindt u op: www.floraprojects.nl
 

Reactie toevoegen