Training geweldloze communicatie

Hoogezand - Mensen kunnen om allerlei redenen agressie vertonen. Wat de oorzaak ook is, de manier waarop je ermee omgaat heeft grote invloed. Het Vrijwilligerscollege houdt op 10 oktober een training voor vrijwilligers over het omgaan met agressief gedrag of een agressieve manier van communiceren. 
Jouw gedrag en dat wat je zegt en uitstraalt, lokt een reactie uit bij de ander. Door de juiste manier van communiceren, zowel verbaal als non-verbaal, heb je in de meeste gevallen invloed op een afname van agressie. In deze training leer je hoe je agressie kunt herkennen, wat de invloed is van je eigen houding is en hoe je met agressie om kunt gaan.
De training wordt gegeven door Afien Heidema. Afien werkt bij Beter Thuis Wonen Thuiszorg. Daarnaast heeft zij zich door middel van diverse opleidingen verdiept op allerlei gebieden van communicatie. Afien verzorgt regelmatig trainingen voor het Vrijwilligerscollege.
 
Aanmelden
De training vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur bij Kwartier Zorg & Welzijn, Laan van de Sport 2 in Hoogezand. Er zijn geen kosten aan de training verbonden, maar aanmelden is wel vereist en kan via: www.kwartierzorgenwelzijn.nl/vrijwilligerscollege.

Reactie toevoegen