Buurtactief Meeden

Meeden - Het seizoen van leren en bezig zijn in de lange herfst- en winterdagen is weer aangebroken. Samen met u willen we graag wat cursussen onder de loep nemen.
 
Breiclubje
Vanaf 7 september is er elke donderdagavond in het dorpshuis een breiclubje actief van enkele dames. Deze wordt begeleid door ervaringsdeskundige, Gea de Jong. U neemt uw handwerkje mee of begint daar aan iets nieuws. Kunt u ergens niet uitkomen dan kan Gea u helpen. Kom gerust eens binnenlopen om te kijken hoe het daar gaat.
 
Bloemschikken 
Dinsdagavond 2 oktober gaan we bij Heleen Pimmelaar een herfststukje maken. Meenemen scherp mesje en snoeischaar.
 
Paddenstoelenexcursie
Een paddenstoelen excursie op zondag 15 oktober in samenwerking met K.N.N.V. We gaan dan naar Bad Nieuweschans. We proberen zoveel mogelijk gezamenlijk te rijden. Donatie voor deze excursie aan K.N.N.V welkom.
 
Computercursus beginners/tablet/of telefoon
Indien mogelijk worden er in oktober op de maandagochtend, in het het dorpshuis, computerlessen gegeven voor beginners/gevorderden. We gaan dan internetten, reizen boeken, internetbankieren, DigiD aanvragen enz. Hoe werk ik in outlook of hoe maak ik mapjes enz. enz. e-mailen, facebook of wat dan ook. Wilt u een fotoboek leren maken of iets leren op uw tablet en telefoon? We hebben nog geen aanvangsdatum. Ook de kosten hiervan zijn nog niet bekend, deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Wel graag aangeven op welke systeem u werkt. Er zijn ook laptops (Windows 10) ter beschikking voor mensen die nog geen laptop hebben en overwegen er één aan te schaffen. Mocht u ergens interesse voor hebben of heeft u ideeën wat u wilt leren op één van deze apparaten laat het ons weten. Dan kunnen we er een lesprogramma van maken. Cursussen gaan door bij genoeg deelname. Voor informatie over deze computer cursussen aanmelden bij Margot Poppen. Voor al deze cursussen dient u zich aan te melden bij:
buurtactieflon@gmail.com  Weet u iemand die belangstelling heeft voor bovenstaande items? Geef het dan door.

Reactie toevoegen