Geslaagde Smalle Beurs markt

Muntendam - De Smalle Beurs markt, voor iedereen die met weinig geld moet rondkomen, is een groot succes gebleken. De leuke activiteiten en aanbiedingen deden het goed bij het publiek.
De organisatie van de Smalle Beurs markt kon zich afgelopen woensdag (Het Dorpshuis de Menterne en het MAC) verheugen op een groot aantal bezoekers. Na de opening door wethouder Lian Veenstra kwamen 155 mensen een kijkje nemen en informeerden zich bij de vele interessante kraampjes met nuttige informatie. “Er waren rond de 35 organisaties aanwezig, waaronder bijv. de Sociale verzekeringsbank, Dierenvoedselbank de Gouden poot, de GKB, Taalhuis Midden Groningen, Humanitas, Maxima kledingwinkel en Amalia voor speelgoed, Sociale zaken van de gemeente en nog veel meer” vertelt Ria Kor uit Meeden, mede organisator. “Het leukst van alles waren de verwenkraampjes waar mensen een gratis voetreflexmassage of een knipbeurt konden krijgen. Daar werd veel gebruik van gemaakt.” De 75 Goody bags, die de bezoekers mee naar huis kregen bleken niet genoeg. “Rond een uur of half vier waren ze allemaal al op. De Goody bags waren gevuld door verschillende middenstanders en bedrijven uit de Gemeente. Super leuk!” straalt Ria. “Het is zó leuk die mooie pakketten weg te geven. Plus natuurlijk de prachtige mand én boodschappentassen met boodschappen van de Coöp die voor de verloting gingen en de andere leuke cadeautjes. Bijna iedereen ging wel met iets naar huis.”
Kledingbank Maxima en kledingruilwinkel de Ruilderij verzorgden samen een modeshow en in het MAC zorgde Bert Lubbers met mooie liedjes op gitaar voor een gezellige sfeer. Kortom een markt die zeker voor herhaling vatbaar is.

Reactie toevoegen