Tennisclinic bij T.C. Aloë

Zuidbroek - T.C. Aloë is één van de winnaars van een tennis-clinic van AA drinks /Iso- Lemon Tennistour verzorgt door Sjeng Schalken. Het vindt 8 oktober plaats aan de Burgermeester Omtaweg in Zuidbroek. 
 
Iso Lemon Tennis Tour
De Iso Lemon Tennis tour is meer dan alleen een tennisclinic. Onder meer techniek, tactiek en sportvoeding zijn belangrijke elementen, die iedereen kan gebruiken om een completere tennisser te worden. Het unieke aan de Iso Lemon tour zijn de vier oud-topspelers Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Sjeng Schalken en Martin Verkerk, die zelf de clinic verzorgen. Elke vereniging kan zelf kiezen welke oud-topspeler op de clinic zal verschijnen. Ze staan alle vier garant voor een unieke, onvergetelijke tenniservaring !
 
Sjeng Schalken
Sjeng Schalken werd in 1994 prof en was lang de enige speler die zijn eerste vijf ATP finales heeft gewonnen. Zijn hoogste ranking was in 2003, toen stond hij 13e op dewereldranglijst. Op Wimbledon haalde hij 3 keer op rij de kwartfinale in het enkelspel. Na zijn carrière begon hij met zijn eigen kledingmerk: Sjeng Sports. Ondertussen marktleider in tenniskleding.
 
Meer Informatie
Minimale aantal deelnemers is 45. Aanmelding kan door een mail te sturen naar: bestuur@tennisvereniging-aloe.nl.  Uiterlijk 4 oktober krijg je een terugkoppeling of er nog een plek beschikbaar is. Uiteraard ben je altijd welkom op ons park.

Reactie toevoegen