Essity 7 km

De Essity 7KM van Martenshoek is een jaarlijks terugkerend loopevenement met start en finish aan de Sluiskade, in het centrum van Martenshoek. Dit evenement vind plaats op zondag 24 September.
Het evenement wordt georganiseerd door de projectgroep van de stichting ‘de 7km van Martenshoek’ in samenwerking met de WIMA en de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Het wordt omlijst met een braderie en andere attracties. De Essity 7 km van Martenshoek is voor iedereen en zal dit jaar voor de 13e keer plaatsvinden. Elk jaar gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel.
De run gaat voor een groot deel door het mooie Gorechtpark over verharde paden. Mocht er al veel wind staan dat biedt al het groen een mooie beschutting. “Wij ho-pen natuurlijk op goede weersomstandigheden. Ook daar is op gerekend met een drietal waterpunten.” Ook is er muziek op een aantal plaatsen om de lopers een steuntje in de rug te geven.
Ook is het een prima gelegenheid om nog even uw conditie te testen als u de 4 mijl in Groningen gaat lopen. De afstanden verschillen niet zoveel van elkaar. Verder liggen er de uitdagingen om het parcoursrecord te verbeteren. Daarvoor staan een paar extra premies te wachten.

Reactie toevoegen