MVO trakteert 55+ ers!

Wie herinnert zich niet de muziekvereniging, die met vrolijke klanken door de straten liep in Noord- en Zuidboek. Het is alweer 40 jaar geleden dat de Harmonie is opgericht. Er werd in statige bruine pakken opgetreden. 
MVO trakteert 55+ ers!
In de muziekkoepel van 'De Dokterstoene' te Noordbroek werd muziek gemaakt en Noordbroek opgevrolijkt. Iedere dinsdag werd trouw gerepeteerd in het toenmalige gebouw 1811. Een mooie ruimte om te musiceren. Er was een geweldige akoestiek. De Beatles in concert, maar ook Fascinating Drums en de Radetzky March waren te horen tijdens concerten. 
Een bron van inkomsten waren de donateurkaarten die jaarlijks aan de donateurs werden uitgedeeld. Sinds een paar jaar zijn de donateurs  'Vrienden van MVO' geworden. Door de tijd heen is er veel veranderd. Tegenwoordig wordt gerepeteerd in ons muziekgebouw 'De Sound of Music'. Dat is het voormalige gymnastieklokaal van de vroegere MAVO aan de Heiligelaan. We treden op in vrolijk gekleurde jasjes en geven regelmatig concerten op verschillende plaatsen in de gemeente, zoals het dorpsplein Aan ’t Wotter te Zuidbroek en op het marktplein in Noordbroek. Tijdens kerstavond brengt de muziekvereniging beide dorpen in kerststemming. Bij de intocht van de avondvierdaagse te Noordbroek worden alle wandelaars muzikaal binnen gehaald met onze vrolijke klanken! Op zondag 24 september a.s. geeft muziekvereniging Oosterbroek een concert  'Van terug in de tijd naar het heden' in De Broeckhof te Zuidbroek. Voor dit concert nodigen wij 55-plussers van harte uit om te komen en te genieten van onze muzikale geschiedenis. 
Deze muzikale ochtend organiseren we voor u als dank voor uw jarenlange support!! 
We zien u graag!!!
 

Reactie toevoegen