Start verkiezingscampagne

Afgelopen zaterdag was het de Internationale Dag van de Democratie en tegelijk de start van de gemeenteraadsverkiezingen van onze toekomstige gemeente Midden-Groningen. 
Start verkiezingscampagne
Alle 11 deelnemende partijen konden zich aan het publiek presenteren tijdens een markt op het plein voor het gemeentehuis in Hoogezand. De deelnemende politieke partijen zijn CDA, SP, GroenLinks, VVD, D66, PvdA, De Seniorenpartij, ChristenUnie, Rood Gewoon, Gemeentebelangen en Leefbaar Midden-Groningen.
De bedoeling was om burgers in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met de politici. Helaas werkte het regenachtige weer niet mee. Was het droog dan kwamen er meer mensen langs. 
Aan de kinderen hadden diverse politieke partijen ook gedacht in de vorm van bijv. spelletjes, een suikerspin en weggevertjes. Burgers moeten weten hoe belangrijk het is om te gaan stemmen in november.
Maar ook was het goed dat de politici van de drie gemeenten elkaar konden leren kennen. Tenslotte moeten zij het vanaf 1 januari a.s. samen gaan doen. 
 

Reactie toevoegen