Krijgt u waar u recht op heeft?

Op woensdagmiddag 20 september  is er in De Menterne en het MAC te Muntendam, een Smalle Beurs informatie – en verwenmarkt. De markt is bedoeld voor alle mensen die een  minimum – of klein besteedbaar inkomen hebben. Op deze markt  staan allerlei organisaties en instellingen die een rol kunnen  spelen in de ondersteuning van mensen met een minimum inkomen, zoals, WAO AOW, sociale dienstuitkering of Wajong. Maar ook mensen die  bijvoorbeeld  door alimentatiekosten , studiekosten of ziektekosten   uiteindelijk maar een klein besteedbaar inkomen overhouden voor zichzelf. 
“Tijdens de markt kunnen bezoekers contact leggen met de organisaties en instellingen om informatie te krijgen over welke ondersteuning  zij kunnen bieden en hoe die aangevraagd kan worden.  De organisaties en instellingen  kunnen de bezoekers precies vertellen waar ze recht op hebben en of er ook aan voorwaarden voldaan moet worden.” vertelt Geert Ridderbos van de Dorpsraad Muntendam. “Naast informatie kramen zijn er ook een aantal verwenplekken op de markt. Bij deze plekken is het mogelijk voor bezoekers om haren laten knippen, massage ondergaan of genieten van een kleine schoonheidsbehandeling.”
 
“Alles gratis”
Voor de kinderen is er een springkussen en kan er binnen eventueel geknutseld worden.
Alle bezoekers krijgen 1 gratis consumptie en de kinderen tot 12 jaar krijgen  een keer gratis ranja met 1 portie gratis poffertjes erbij.
Als laatste  maken  de bezoekers  ook nog kans op het winnen van een van de zes boodschappenpakketten, beschikbaar gesteld door de Coop supermarkten in Muntendam en Zuidbroek! Het enige wat daarvoor gedaan moet worden is bij binnenkomst even naam, adres en telefoonnummer of emailadres invullen op een papier en dat inleveren bij de mensen van de organisatie. Uit deze papieren worden dan de zes winnaars getrokken van het goedgevulde pakket.
Krijgt u waar u recht op heeft? 
Kom naar de Smalle Beurs informatie  en verwenmarkt en krijg antwoord op deze vraag!
 
"We verwelkomen u graag op woensdag 20 september."

Reactie toevoegen