Kom sfeer proeven en paardrijden

Kom op zaterdagmiddag 16 september met het hele gezin naar de Open Manege dagen op Manege de Vennehoeve en stap in de wereld van het paard! De open dag is gratis toegankelijk voor iedereen. Een prima gelegenheid om de sfeer te komen proeven op Manege de Vennehoeve. Op het programma staat onder andere pony’s borstelen, ponyritjes, een kleurwedstrijd, paardje prik, knutselen maken, een paarden Quiz en hoefijzerwerpen. De eigenaren Martijn en Roelf en de instructeurs zijn aanwezig om toelichting te geven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.
Manege de Vennehoeve is gevestigd aan de Vennenweg  te Meeden. “Onze locatie is gemakkelijk en snel te bereiken via de N33. Vanaf de A7 de 1e afslag, Meeden/Muntendam. En daarna (na ongeveer 350m) de 2e afslag links. Reistijd per auto vanaf Groningen Centrum, ongeveer 25 minuten.” 
Nationale Sportweek
De Open Manegedagen zijn in het laatste weekend van de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics-, toernooien en demonstraties. 
FNRS en KNHS
Manege de Vennehoeve is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. 
Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. 
 
"Op ons ruitersportcentrum wordt lesgegeven volgens de KNHS ruiteropleiding."

Reactie toevoegen