Stil staan bij de dood…

Niet iets wat we graag doen. Toch is het één van de zekerheden in  het leven, we gaan een keer dood. Hoe zou ik mijn eigen uitvaart ingevuld willen zien? Bepaal ik dat zelf vooraf, of laat ik mijn nabestaanden beslissen? Wat is er mogelijk? En wat niet? Wat als ik ongeneeslijk ziek word? Wie helpt mij en waar kan ik terecht? Vragen die bij veel mensen leven en die een antwoord nodig hebben…

Begrafenisvereniging Meeden en Anny Munneke Uitvaartverzorging organiseren daarom een uitvaart informatiemarkt.
U kunt op de markt onder andere exposanten verwachten met grafmonumenten, kisten, urnen, condoleancekaarten, rouwvervoer, verzekeringen, zorgbeheer, maar ook thuiszorg en palliatieve zorg. Daarnaast worden er gedurende de dag demonstraties gegeven in rouwverwerking door het maken van bloemstukken en is er live muziek.
Anny Munneke is zelf ook aanwezig. Zij verteld u graag over de diverse mogelijkheden binnen de uitvaartbranche. Door meer dan 20 jaar ervaring in het uitvaartwezen, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandig ondernemer, is Anny Munneke de aangewezen persoon om u deskundig te informeren. Met passie voor het vak, aandacht voor de nabestaanden en respect voor de overledene heeft Anny Munneke van vele uitvaarten een persoonlijk afscheid gemaakt. 
De entree is gratis en er staat een kopje koffie of thee voor u klaar.
U bent van harte welkom op zaterdag 16 september 2017 in de Oude Dorpskerk aan de Kerkstraat te Meeden.

Reactie toevoegen