Pubquiz Middengroningen

Zaterdagavond 10 september werd er als afsluiting van de dag van de democratie een pubquiz georganiseerd. De organisatie was in handen van Mieke Bos, Paula Grit en Anja van Duren. Er deden 21 Teams mee en de avond was druk bezocht. 
Pubquiz Middengroningen
“Door wat afmeldingen hebben we wat teams samengevoegd. De reacties waren zeer positief en dit gaan we zeker volgend jaar weer doen in de hoop dat dan meer verenigingen meedoen!”, laat Anja van Duren namens de organisatie weten. De deelnemers moesten vragen beantwoorden over allerlei onderwerpen. “Het was een zeer gezellige avond waarin er vaak gelachen werd en er waren veel leuke antwoorden!” Er waren uiteraard een paar prijzen te winnen en hierbij dan de uitslag. Als eerste is geëindigd ‘Gisteren wisten we alles nog' (een team van ambtenaren uit Hoogezand/Sappemeer) met 74 punten. Als tweede is geëindigd team Gemeentebelangen met 73 punten.
Er waren drie teams met dezelfde score op de derde plaats. Dit waren team Groen Links, team SP (soep met ballen) en team college Menterwolde aangevuld met twee inwoners, Maria Visser en Marcel Talsma (Midden Groningen vooruit) ze hadden allen 68 punten. 5 team D66 en de Schuddebuikjes met 67 punten plaats 6. CU met 66 punten plaats 7. Team Duurtlang en Historische vereniging HS en omstreken met 62 punten. 8 PvdA 1 en CDA met 61 punten 9. Team Kwartje en team Roodgewoon met 58 punten. 10. Life coach journey 2 met 49 punten 11. DAR aangevuld met publiek: 46 punten. 12 life coach journey 2 met 37 punten.
 
“Ongeveer 140 personen hebben deze avond bezocht. Het was een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!”, laat Anja van Duren weten.

Reactie toevoegen