Picknick bij Wijnkoperij Jos Beeres

Afgelopen vrijdagmiddag 8 september organiseerde de afdeling Noord- en Zuidbroek van de Zonnebloem een picknick bij Wijnkoperij Jos Beeres. Eigenaar Wietze Snaak stelde de kantine, keuken en één der bedrijfshallen belangeloos beschikbaar voor deze picknick. Vrijwilligers hadden ’s morgens reeds de nodige broodjes etc, gereed gemaakt voor de ruim zestig gasten die waren zelf waren gekomen of van huis waren afgehaald door vrijwilligers om rond de klok van 14.00 uur deze zeer gezellige picknick bij te wonen.
Na het nuttige van een kopje koffie of thee vertelde eigenaar Wietze Snaak hoe hij en zijn vrouw er toe waren gekomen vier jaar terug met hun bedrijf neer te strijken in Noordbroek in de voormalige gemeentewerkplaats waarin zij tevens een Bed- en Breakfast exploiteren. Een verhaal dat bij de mensen gelet op de ademloze stilte, zeer goed aansloeg. Tussentijds konden de gasten genieten van de picknick.

Genoten werd er eveneens van het door de eigenaar aan de gasten gratis aangeboden glaasje wijn dat zeer in de smaak viel. Aan het eind van de middag keerde een ieder na nog een versnapering (bakje ijs) te hebben genuttigd tevreden huiswaarts.

Dankzij het feit dat de bedrijfshal en kantine door de familie Snaak en het meubilair, tafels en stoelen door de beheerder van het MFC te Noordbroek belangeloos beschikbaar werden gesteld kan de
organisatie terug zien op een zeer geslaagde middag.

Reactie toevoegen