Nieuw seizoen Noordsuythoeve!

Na een toch wel bewogen jaar, waarin de steun van voor ons gevoel heel Noordbroek sterk voelbaar was, gaan wij weer uitgerust en enthousiast beginnen aan het nieuwe seizoen. Een seizoen waarvoor de agenda goed bijgehouden mag worden. Om de nieuwsgierigheid te verhogen verklappen we alvast wat activiteiten. 
We trappen graag 8 september af met de traditionele BINGO avond! 
Vanaf 12 september kan er elke dinsdag- en donderdagmorgen om 10:00 uur samen koffie gedronken worden in onze knusse huiskamer! 
7 oktober organiseert de kaartvereniging Noordbroek de jaarlijkse klaverjasmarathon en op 8 oktober kunnen we gaan genieten van een koffieconcert met Erwin de Vries, dat lezen jullie goed! 
14 oktober ‘geht die party richtig los’ met het Oktoberfest, om vervolgens oktober van de 26e t/m de 29e met een echte Kermis af te ronden.
U leest het, er is weer van alles te doen. Ook de decembermaand belooft speciaal te worden met de kerstkuier en natuurlijk onze kerstmarkt op 17 december.
Natuurlijk kunt u buiten deze activiteiten om ook voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum of receptie bij ons terecht. Bespreek de mogelijkheden met het beheer en u hoeft niets anders te doen dan te genieten van uw feest!
Heeft u een zaal nodig voor een vergadering, workshop of een andere bijeenkomst? 
Dan bent u bij ons ook hiervoor aan het juiste adres.
Voor elke gelegenheid zullen we de organisatie afstemmen op uw wensen en ideeën. 
Alles is bespreekbaar en zo maken we een speciale gelegenheid geheel voor u op maat. 
Blijf op de hoogte via onze website www.mfcdenoordsuythoeve.nl of vind ons op Facebook!

Reactie toevoegen