Van der Valk 'verrassend vanzelfsprekend'

Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 biedt iedere gast een aangenaam verblijf. “Business to business staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook voor feestelijke ontmoetingen bent u bij ons aan het juiste adres.”
Van der Valk 'verrassend vanzelfsprekend'
Verrassend zakelijk
U kunt gebruik maken van ons nieuwe business ontbijt, geserveerd aan tafel zodat u ongestoord door kunt werken of in overleg gaan met uw zakelijke relatie. Voor grotere bijeenkomsten kunt u terecht in een van onze multifunctionele zalen.  
 
Verrassend lunchen
Kom nu genieten van ons geheel vernieuwde lunchbuffet! Iedere week van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u snel, gezond & ontspannen genieten van een uitgebreid buffet met lekkere verse gerechten. Naast dagelijks wisselende warme gerechten vindt u ook verschillende koude gerechten, een diversiteit aan luxe verse broodjes en is er een uitgebreid saladebuffet. 
 
Verrassend brunchen
Iedere zondag verwelkomen wij u, uw familie en vrienden graag voor ons vernieuwde Live Cooking Brunchbuffet. In een ontspannen sfeer met live achtergrondmuziek bereidt onze keukenbrigade heerlijke warme- en koude gerechten voor u. Laat u verrassen door de diversiteit aan verse en creatieve combinaties. Nieuw: Kinderen koken vanaf heden zelf mee! Bovendien zorgen wij voor professionele kinderanimatie, waardoor wij deze dag onvergetelijk voor u maken. 
 
NIEUW: Midden-Groningen Markt
Vanaf 10 september 2017 organiseren wij de Midden-Groningen Markt in de Eurohal | Expo & Events te Zuidbroek. Van 10.00 tot 16.30 uur kunt u uw hart ophalen op de braderie en vlooienmarkt. Daarnaast kunt u genieten van ons vernieuwd menu in onze Terrastuin. Natuurlijk kunt u met veel plezier luisteren naar live muziek. Voor informatie en prijzen zie www.eurohalzuidbroek.eu
 
Verrassende feestdagen!
Dit jaar zal de Sint op 3 december samen met zijn pieten het live cooking brunchbuffet bezoeken. Zing mee met de sinterklaasliedjes en dans mee met de pieten. Natuurlijk brengt de Sint een cadeautje mee voor alle kinderen. 
Met Kerst kunt bij ons genieten van een overheerlijk Live Cooking Brunch- of dinerbuffet met specifieke kerstgerechten. Of kies voor onze speciale kerst à la carte kaart of een 4 gangen kerstmenu. Reserveer nu via zuidbroek@valk.com of 0598-453787
Kijk voor meer informatie op www.hotelzuidbroek.nl 

Reactie toevoegen