BJ Websites

“Nu, 3 jaar na het opstarten van BJ Websites, nog steeds trouw aan deze slogan, want dat past goed bij wie ik ben en wat ik voor mijn klant wil doen. Het persoonlijke contact maakt dat ik snel door heb wat de klant zou willen en wat past bij de diensten of producten, maar ook zeker bij de mens achter het bedrijf.”
BJ Websites onderscheidt zich door zeer klantgericht te werken, tijdens een intake gesprek ontdekt Bianca waar de wensen en ideeën van de klant liggen en tijdens het gehele proces heeft zij regelmatig contact met de klant. Het resultaat is een website passend bij de diensten of producten en wensen van de klant voor een prijs die ook met een klein budget prima te betalen is.

Inmiddels gaat het niet alleen maar over het ontwerpen van een website, er zijn gaandeweg verschillende diensten bij gekomen, zoals het ontwerpen van een logo of de huisstijl.
Ook zijn er regelmatig gesprekken met de klant waarin Bianca ondersteunt in het opzetten van het bedrijf of het geven van een nieuwe boost aan een bestaand bedrijf.

“Misschien vind ik dat nog wel het allerleukste, de ruimte en het vertrouwen krijgen om mee te denken met mijn klanten! En dan na zo’n gesprek merken dat niet alleen de klant weer gemotiveerd is maar er zelf ook een fijne dosis energie van krijgen! Heerlijk!”

Wil je meer weten?
Bekijk dan de advertentie in deze MiddenGroninger, bezoek de website www.bjwebsites.nl en maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Reactie toevoegen