Meld u nu aan voor de cursus ‘Afvallen’!

Fysiotherapie Menterwolde en gewichtsconsulente Miranda Westers verzorgen samen de cursus ‘Afvallen’. De voorjaarscursus is succesvol afgerond. De deelnemers zijn kilo’s afgevallen, fitter geworden en weten wat wel/niet goed is met betrekking tot voeding. In het najaar start er een nieuwe cursus ‘Afvallen’.

Miranda Westers geeft tijdens het afvalprogramma drie keer een lezing over diverse onderwerpen, die te maken hebben met afvallen en gezond leven. Ze leert u tijdens de bezoeken hoe u zich met juiste voeding veel fitter kunt voelen. Indien gewenst, kunt u daarnaast een afspraak met haar maken voor een individueel programma op maat. Doordat Miranda is aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten, kan het zijn, dat een deel van de kosten voor individuele adviezen via uw zorgverzekering wordt vergoed (informeer bij uw verzekeraar).
Verder komt u 2x per week sporten in de trainingszaal in Muntendam. Hier wordt vooral aandacht besteed aan kilo’s afvallen en fitter voelen. De sportinstructeurs bieden een gevarieerd programma aan, waarbij conditionele- en spierversterkende oefeningen elkaar afwisselen. De sportinstructeurs stimuleren en motiveren, zodat u moe en voldaan naar huis gaat.
Wij willen graag dat iedereen op een verantwoorde manier meedoet aan de cursus. Als u gezondheidsproblemen heeft, is het verstandig om van tevoren te overleggen. Dan kan de instructeur rekening houden met de oefeningen of eventueel adviseren om mee te doen met een ander bewegingsprogramma dat geschikter voor u is.
De cursus ‘Afvallen’ duurt drie maanden, waarbij de sporttrainingen op maandagavond en op donderdagavond zijn. De start is op maandag 11 september in de trainingszaal van Fysiotherapie Menterwolde in MFC De Menterne, te Muntendam. Voor opgave en/of vragen kunt u mailen: info@fysiotherapiementerwolde.nl Meer lezen over gewichtsconsulente Miranda Westers? Kijk dan op haar website. We zien u graag in september!

Reactie toevoegen