In de bus bij 27.000 huishoudense

Vanaf 6 september 2017 wordt weekblad MiddenGroninger bij ruim 27.000 huishoudens bezorgd. Weekblad MiddenGroninger is een uitgave van Grafisch bedrijf de Bruin B.V. uit Zuidbroek.

De krant wordt gratis verspreid in de gemeenten Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer en Slochteren. De MiddenGroninger is voor de lezers elke week een bron van informatie op het gebied van regionaal nieuws, sport en cultuur. Vele lokale en regionale ondernemers kunnen gebruik maken van weekblad MiddenGroninger als communicatiemiddel naar hun klanten. Diverse nieuwsartikelen worden ook gepubliceerd op: www.middengroninger.nl. Verder worden het nieuws en de activiteiten, die niet in de krant konden worden vermeld, hier geplaatst.

Hebt u als school, (sport)vereniging, kerk of bedrijf iets te melden; wij horen het graag. Op deze manier wordt het de krant van en voor Midden-Groningen. U mag dan ook altijd een redactionele tekst en foto laten plaatsen. Tekst voor commerciële doeleinden c.q ledenwerving wordt alleen geplaatst bij voldoende ruimte of met een (mini)advertentie.

Nieuw formaat én in kleur:
De krant wordt iets groter, weekendformaat. Vanaf 6 september wordt de MiddenGroninger elke week in kleur uitgegeven. De toeslag voor fc druk komt dan te vervallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren in MiddenGroninger of hebt u iets nieuwswaardigs te melden? Neem dan eens contact op met onze redactie: tel. 0598-453214 of mail naar redactie@middengroninger.nl

Reactie toevoegen