Vanaf 6 september in 27.000 brievenbussen

Weekblad MiddenGroninger is een uitgave van Grafisch bedrijf de Bruin B.V. uit Zuidbroek. Vanaf 6 september wordt weekblad MiddenGroninger bij ruim 27.000 huishoudens bezorgd. De krant wordt gratis verspreid in de gemeenten Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer, Slochteren. De MiddenGronin- ger is voor de lezers elke week een bron van informatie op het gebied van regionaal nieuws, sport en cultuur. Vele lokale en regionale ondernemers kunnen gebruik maken van weekblad MiddenGroninger als communicatiemiddel naar hun klanten.
Diverse nieuwsartikelen van het weekblad worden ook gepubliceerd op www.middengroninger.nl. Verder worden het nieuws en de activiteiten, die niet in de krant konden worden vermeld, hier geplaatst.
Als u bijv. als (sport)vereniging, school, kerk of bedrijf iets te melden hebt; wij horen het graag. Op deze manier wordt het de krant van en voor Midden-Groningen. U mag dan ook altijd een redactionele tekst en foto laten plaatsen. Tekst voor commerciële doeleinden c.q ledenwerving worden alleen geplaatst bij voldoende ruimte of anders samen met een (mini)advertentie.
Benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren in MiddenGroninger of hebt u iets nieuwswaardigs te melden? Neem dan eens contact op met onze redactie: tel. 0598-453214 of mail naar: redactie@middengroninger.nl

Reactie toevoegen