Voetbal & Funcamp in Sappemeer!

v.v. HSC neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en probeert de jeugd meer in beweging te krijgen. Op woensdag 30, donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september, de laatste week van de zomervakantie, wordt er op het sportpark van HSC een voetbalkamp georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. De voetbaltrainingen staan onder de professionele leiding van Rene Wollerich van voetbalcenter Meerstad.
3-daags Voetbal & Funcamp op het sportpark van HSC op 30 en 31 augustus en 1 september.

Naast het voetbalgedeelte wordt er nog meer gedaan om het plezier voor de kinderen te vergroten.  Er wordt naast een zwemmiddag ook een voetbalFundag ingepland. Op deze Fundag kunnen de kinderen voetballen in een pannakooi, meedoen met een potje bubbelvoetbal, meten hoe hard ze kunnen schieten en nog veel meer!
 
De reguliere voetbaltrainingen bestaan uit techniektrainingen, 1:1 duels, 2:2 en andere partij- en afwerkvormen. Om het evenement voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk te maken, zijn de kosten erg laag gehouden. Voor deze drie dagen is een passe-partout verkrijgbaar. Dit is inclusief de zwemmiddag en alle dagen gezamenlijk lunchen. Voor leden van HSC bestaat een speciaal tarief.
 
Inschrijven kan nog steeds. In de eerste week zijn er al veel aanmeldingen geweest. Deze worden op volgorde van binnen- komst behandeld. Dus schrijf je, samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes, snel in! Dit kan via www.vv-hsc.nl/VFS2017

Reactie toevoegen