Tuinconcerten bij De Vlinderij

Theeschenkerij en bamboekwekerij ‘De Vlinderij’ in Muntendam is tijdens de zomerperiode iedere zondagmiddag geopend. Deze Groningse tuin is verrijkt met meer dan 34 soorten bamboes. Een romantische tuin met een vijver en daarin diverse koikarpers. 
Tuinconcerten bij De Vlinderij
Ook staan er een tweetal unieke tuinconcerten in het vooruitzicht. Zondag 9 juli verzorgt tekstschrijver, liedjesmaker, zanger, natuurliefhebber en presentator Alex Vissering een optreden in deze mooie tuin. Vissering zingt in zijn ‘Grunneger’ liedjes over onder meer zijn passie voor het Groninger land, de natuur, de liefde en politiek. Liedjes uit het heden, verleden en de toekomst. GRUNN zoals GRUNN is: niet meer, niet minder. 
Zondagmiddag 23 juli houden Martin Korthuis en Eddo Pol een concert in de tuin van De Vlinderij. Korthuis was vaker te gast in De Vlinderij, maar sinds 2015 vormt hij samen met Eddo Pol een muzikaal duo.
Tuinconcerten bij De Vlinderij
Martin en Eddo brachten in mei 2017 hun eerste c.d. uit! De titel van de c.d. is ‘Nij’, (‘Nieuw’: een nieuwe veelbelovende muzikale toekomst!). Samen hebben ze prachtige liedjes geschreven, de teksten zijn wederom in het Gronings. U bent van harte welkom om te genieten in de mooie tuin van deze prachtige concerten. Reserveren is gewenst.

Reactie toevoegen