Wat is het wonen in Muntendam u waard ?

We praten nu niet over geld, maar over het meedenken en initiatieven over en voor uw eigen woonomgeving!
De sporthal wordt verbouwd, een nieuwe school staat gepland en wat gebeurt er met de Menterne. En niet te vergeten de openbare ruimte rond deze gebouwen. We kunnen het over ons heen laten komen, maar we kunnen ook in overleg met de gemeente gaan. Dit laatste gebeurt dan ook regelmatig.
De Dorpsraad Muntendam probeert op allerlei vlakken mee te praten en invloed uit te oefenen op het wel en wee in ons dorp. De ene keer betreft het Groenbeleid, de andere keer bijvoorbeeld een actueel onderwerp op dit als het Centrumplan.


Hoe gaat de nieuwe omgeving van het gemeentehuis er uit zien.
De DRM probeert het beste er uit te halen en kan daarbij wel extra steun gebruiken. De DRM zijn op dit moment een groep van 8 personen waarvan er een aantal hebben besloten te stoppen met de werkzaamheden.  Ze zouden graag nieuwe mensen betrekken bij het werk. De DRM zoekt een aantal personen, voor de functie van voorzitter, een secretaris / notulist en daarnaast een aantal bestuurs-leden. Gaat het wel en wee van het dorp Muntendam u aan het hart en wilt u daar energie insteken? Meld u dan aan op onze website www.dorpsraadmuntendam.nl  of via de Vrijwilligerscentrale.
We gaan graag met u in gesprek.