Geslaagde Boerenmarkt Gockingaheem

In de vroege ochtend op zaterdag 17 juni werd Noordbroek gewekt door twee varende dorpsomroepers Hylke en Sytze van de kameleon. Zij stelden alle inwoners en belangstellenden op de hoogte van de Jaarlijkse Boerenmarkt die zou plaats vinden in de tuin van Gockingaheem.
Geslaagde Boerenmarkt Gockingaheem
Met de traditionele knal werd de markt om tien uur geopend waarna de sfeer er al meteen goed inzat. Men kon genieten van de heerlijke versnaperingen die men op de markt kon krijgen maar ook bij de barbeque kon men genieten. Naast de verschillende kramen van het Gilde met ambachtelijke producten, waren er ook kramen met leuke snuisterijen. Ook de NOVO was dit jaar aanwezig met mooie zelfgemaakte producten. Men kon dit jaar weer mooie prijzen winnen met de verloting. Zangkoor Elk en Ain, 5 Mei comité en dorpszorgcoöperatie waren ook aanwezig. De kinderen konden op een pony rijden. Ook de visfederatie Groningen/Drenthe was aanwezig om vistuigjes met de jeugd te maken. Kortom een markt voor elk wat wils! Een optreden was er dit jaar van het zeemansvrouwen koor en SVN met Demonstratie streetdance.
Mw. Haak was weer aanwezig met een verloting en de opbrengst is voor de barbeque. Deze dag werd mede georganiseerd door de Klokkenluiders en vrijwilligers van Zonnehuis Gockingaheem. “Wij willen hierbij alle sponsoren hartelijk bedanken. Alle vrijwilligers en medewerkers Gockingaheem. We gaan binnenkort met de bewoners barbequeën dankzij de inzet van jullie allemaal, BEDANKT!” 
 

Reactie toevoegen