Lang en gelukkig bij de Fraeylemaborg

Er wordt weer hard gewerkt aan het Openluchtspel bij de Fraeylemaborg. Drie dagen lang, van 30 juni tot en met 2 juli speelt het Fraeylema Ensemble de Doldwaze Sprookjes Revue ‘Lang en Gelukkig’ van Don Duyns. Nieuw dit jaar is de familievoorstelling op zondagmiddag.

De voorstelling is een sprankelende revue met bekende sprookjesfiguren. Maar niets is wat het lijkt. Assepoester wordt gekleineerd door haar boze stiefzussen Paris en Hilton, Roodkapje heeft een relatie met een boze wolf met imagoproblemen en prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt.

De repetities achter het Koetshuis onder regie van Albert Secuur zijn in volle gang en het belooft een dynamisch stuk te worden! Lieneke Visser maakte voor deze voorstelling de feeërieke kostuums. Maar liefst twaalf pruikenmakers haakten en breiden waanzinnige hoofdtooien. Zes kinderen van OBS de Kinderboom uit Slochteren spelen en zingen de muizen, de paarden en Bambi in deze hilarische familievoorstelling. De band van Jasper Vaessen begeleidt de liedjes met piano, basgitaar, accordeon en ukelele. Het publiek hoeft niet stil te zitten: jong én oud mag meezingen, de helden op het toneel waarschuwen voor dreigend gevaar of eindeloos kibbelen met slechteriken… de ideale feestvoorstelling voor het hele gezin!

Reactie toevoegen