Twee kampioenschappen laatste speeldag

Dubbelfeest bij Tennisclub Muntendam. Zowel het herenteam 35+ (zaterdag, 4e klasse) als het gemengd senioren (zondag, 5e klasse) sleepte het voorbije weekeinde het kampioenschap op het eigen tennispark aan de Singelweg in de wacht. Het herenteam moest vol aan de bak om concurrent TV Woldendorp achter zich te laten. De Muntendammers wonnen met 6-0 van TC Ready uit Scheemda.
Het gemengd team won met 5-3 van Tennisclub Albertus Magnus (TAM 8) uit Groningen.

 Gemengd team: Staand van links naar rechts: Anneke, Karl, Anitha en Marcel. Voor van links naar rechts: Lija, Lucien en Annet.

Voor de laatste speelronde voerde het herenteam het klassement aan met 29 punten. De ploeg uit Woldendorp had 5 punten minder. TV Woldendorp won met 4-2 van ODIVIA uit Blijham. De Muntendammers gaven hun kampioenswedstrijd extra glans door alle partijen (6-0) te winnen.

Heren: Staand van links naar rechts: Henk, Geert en Ivo. Voor van links naar rechts: Arie, Dirk en Henk.
Met nog 1 wedstrijd voor de boeg had het gemend team 36 punten verzameld, concurrent Groninger Lawn Tennis bond (GLTB 2) stond op 31 punten. De Muntendammers hadden de onderlinge strijd eerder dit seizoen al in hun voordeel beslist: 5-3. GLTB 2 won met 7-1 van TAM 8 en kwam uit op 38 punten. TC Muntendam eindigde met een score van 41 punten bovenaan.

Reactie toevoegen