Pubquiz

Zaterdagavond 9 september vindt er in hotel Faber te Hoogezand een pubquiz plaats. In ongedwongen sfeer meedoen aan een quiz waarbij allerlei verschillende thema's aan bod komen die te maken hebben met muziek, politiek, herindeling, geschiedenis en algemene kennis.
”In het kader van de herindeling en de dag van de Democratie, zijn wij voornemens een pubquiz te organiseren. Heel graag willen wij zoveel mogelijk verenigingen, clubs en andere belangstellenden uitnodigen om mee te doen. Iedere inwoner van toekomstig Midden- Groningen is uiteraard van harte welkom", vertelt Anja van Duren. Samen met Mieke Bos organiseert zij deze quiz. "Natuurlijk is het dan belangrijk te weten hoeveel teams van maximaal 5 personen wij kunnen verwachten. De quiz zal om 19.00 uur worden gehouden in hotel Faber te Hoogezand. Het wordt een gezellige avond waarbij de kennis van de teams op de proef wordt gesteld.
Om zoveel mogelijk deelnemers te trekken zullen er geen inschrijfkosten gevraagd worden, wel zijn de consumpties voor eigen rekening. Geef jezelf op, met een ludieke teamnaam, wijkteams enz. Wij hopen dat wij ook van uw vereniging een team mogen verwelkomen.
Graag zien wij uw reactie zo spoedig mogelijk tegemoet. U kunt contact opnemen met Anja van Duren 0617521068 of email: pubquizzmiddengroningen@hotmail.com Graag een reactie voor 30 juni in verband met de organisatie. Wij hopen op een grote opkomst vanuit Hoogezand, Slochteren en Menterwolde.”

Reactie toevoegen