Zomer afsluiting 55+ Zwemmen

Zoals al jaren de gewoonte is, wordt tot en met mei gezwommen door de groep 55+  Zwemmen Muntendam (voorheen Zwemmen voor Ouderen). 
Zomer afsluiting 55+ Zwemmen
De laatste keer was op 29 mei, tot nu toe één van de warmste dagen van dit jaar. Daarom werd besloten om eerst gezamenlijk te zwemmen in het D.G. v/d Noortbad. De actieve gymnastiek in het water werd gevolgd door een ontspannen moment met de drijfstangen. "Na afloop werden wij om 16.00 uur in De Lijwiekstee In Noordbroek verwacht.  
Als eerste kregen wij een rondleiding door het gebouw. Wij waren aangenaam verrast door de mogelijkheden die de cliënten geboden werden. Ook de verschillende soorten opvang werd duidelijk uitgelegd. Waarbij het kleinschalige en aandacht voor de persoon voorop stond. Daarna schoven wij aan voor een overweldigende High Tea. Hartige en zoete hapje werden na elkaar geserveerd. Velen hadden nog nooit een High Tea gedaan en wisten niet wat ze zagen. 
Na afloop werd iedereen een goede zomer gewenst en werd de hoop uitgesproken dat wij elkaar op de eerste maandag van september terug zien in het D.G. v/d Noortbad."
 

Reactie toevoegen