ontwerpvergunning ter inzage - Borgercompagniesterweg 41

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken bekend dat zijn van plan zijn om aan Hoiting Vastgoed B.V. een omgevingsvergunning, als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), te verlenen voor het realiseren van een bewaarplaats.

Aan: Hoiting Vastgoed B.V.
Betreft: realiseren van een bewaarplaats
Locatie: Borgercompagniesterweg 41, 9632TC Borgercompagnie
Activiteiten: het bouwen van een bouwwerk, handelen in strijd met ruimtelijke regels

Terinzagelegging
Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 1 juni 2017 tot en met 14 juni 2017 op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Menterwolde in Muntendam. Voor het inzien van het ontwerpbesluit in het gemeentehuis dient u zich te melden bij de balie, Kerkstraat 2 in Muntendam. De ontwerp omgevingsvergunning kan ook worden ingezien op www.menterwolde.nl

Zienswijzen
Tijdens de periode van ter inzage legging (t/m 14 juni 2017) kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar aanleiding van dit ontwerpbesluit naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze (per brief of fax, niet per e-mail) kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde, Postbus 2, 9649ZG Muntendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak met mevrouw L. Leewering, tel. (0598) 654704.