Succesvolle Avondwandelvierdaagse

Voor de 18e keer werd er in Noordbroek de avondwandelvierdaagse georganiseerd. Het was een geslaagd evenement. De hele week was het prima wandelweer op de laatste dag na, toen regende het. Ondanks de regen was de intocht geweldig. De deelnemers waren bijna allemaal in feestkleding uitgedost.
Succesvolle Avondwandelvierdaagse
Dat alles zo goed is verlopen is mede te danken aan de begeleiders, verkeersregelaars en de EHBO afd. Noordbroek voor de goede begeleiding en verzorging. 
Door een groot aantal sponsoren uit onze gemeente en de gift op oudjaarsdag van de Klokkenluiders uit Noordbroek aan onze vierdaagse was het weer mogelijk om de wandelaars elke avond wat lekkers aan te bieden. Dankzij Spar Kroon kreeg elke wandelaar op de warme woensdag een lekker ijsje.
Dit jaar hadden we 341 wandelaars, wat helaas minder was dan vorig jaar, toen waren er ongeveer 400. Er werden natuurlijk ook weer prijzen uitgedeeld. 
De beker voor de origineelste groep ging naar de OBS Inspecteur Amerika school, de best geklede naar de Klokkenluiders van Noordbroek en de sportiefste naar de wandelaars van SVN. 
De muzikale begeleiding werd dit jaar gedaan door muziekkorps Oosterbroek, drumfanfare Avanti uit Groningen en Streetband ‘Laif’ uit Wagenborgen. 
 
Na een zeer leuke en geslaagde wandelvierdaagse hebben wij afgelopen zaterdag helaas het zeer trieste nieuws ontvangen dat onze voorzitter Offe Offens is overleden. We verliezen in Offe een drijvende kracht achter onze wandelvierdaagse en we zullen hem erg gaan missen. 

Reactie toevoegen