Werk aan de weg in gemeente Menterwolde

Zoals u wellicht heeft gezien zijn deze week vooraankondigingen geplaatst op diverse wegvakken binnen de gemeente. Van maandag 15 mei t/m maandag 5 juni 2017 wordt hier onderhoud gepleegd aan de weg. Het werk wordt uitgevoerd door Oosterhof Holman Infra BV.

Werkzaamheden
• Op 15, 16, 17, 19 en 22 mei 2017 worden er nieuwe slijtlagen aangebracht op de volgende wegen: Tripscompagniesterweg in Tripscompagnie, Nieuweweg en Zuiderstraat in Muntendam, Beneden Veensloot in Meeden, Eideweg in Noordbroek en Westeind in Zuidbroek. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid en zijn er twee verkeersbegeleiders aanwezig.
• Op maandag 22 mei, dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei 2016 wordt, tussen 7.00 en 18.00 uur, Emulsie Asfalt Beton (EAB) aangebracht. De plaatsen waar EAB wordt aangebracht zijn de Tripscompagniesterweg in Tripscompagnie en Westeind in Zuidbroek. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid en worden er twee verkeersbegeleiders ingezet
• Op maandag 5 juni wordt er nieuwe belijning aangebracht op alle genoemde wegvakken. Ook dan wordt het verkeer omgeleid en zijn er twee verkeersbegeleiders aanwezig.

Meer informatie
Wij vragen begrip voor de eventuele overlast, die wij uiteraard tot een minimum zullen beperken. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot uitvoerder Tjeerd Sibma van Oosterhof Holman Infra BV, tel. 06-29591558. Mochten er door weersomstandigheden wijzigingen in de planning komen, dan wordt u hier tijdig van op de hoogte gebracht. Download ook de (gratis) Bouwapp om op de hoogte te blijven!