TIJDELIJKE VERKEERSMAATREGELEN

10 MEI - BOSLAAN ZUIDBROEK
Op woensdag 10 mei 2017 start Enexis met een gestuurde boring ter hoogte van het kruispunt Kerkstraat – Boslaan in Zuidbroek. Om de boring goed uit te voeren moeten we het eerste weggedeelte van de Boslaan voor de helft afsluiten voor verkeer. Het verkeer kan vanuit de Kerkstraat het plan Boslaan inrijden. Voor de veiligheid op de weg verdient de route via het Winschoterdiep de voorkeur. Verkeer in het plan Boslaan wordt via borden naar het Winschoterdiep geleid. Het werk duurt tot en met vrijdag 12 mei 2017.

10 - 14 MEI - JULIANAPLEIN MUNTENDAM
Van 10 tot en met 14 mei 2017 is er weer kermis op het Julianaplein in Muntendam. Het plein is dan niet toegankelijk voor verkeer, uitgezonderd voetgangers. De dokterspost blijft wel bereikbaar.

13 MEI - BURGEMEESTER VENEMASTRAAT MEEDEN
Op zaterdag 13 mei 2017 wordt er in de Burgemeester Venemastraat in Meeden een rommelmarkt georganiseerd. Tijdens de markt wordt de Burgemeester Venemastraat van 8.00 tot 17.00 uur afgesloten voor het verkeer, uitgezonderd voetgangers. Op de aansluiting met de Hereweg en Beneden Veensloot worden hekwerken geplaatst. Hulpdiensten hebben wel toegang naar de woningen in de straat.  

16 - 19 MEI - HOOFDSTRAAT NOORDBROEK
Van dinsdag 16 mei tot en met vrijdag 19 mei is de jaarlijkse avondwandelvierdaagse in Noordbroek. Voor de veiligheid van de wandelaars en hun begeleiders is een stopverbod ingesteld voor een deel van de Hoofdstraat. Het gaat om het weggedeelte tussen de Westersingel en de Slochterstraat. Het stopverbod geldt op alle dagen van de Vierdaagse tussen 16.00 uur en 21.00 uur, voor beide zijden van de weg.