Nieuw in Meeden: Brumly’

Sinds kort is Meeden een leuke voorziening rijker: Brumly’S Hondenschool. Eigenaresse Svintha Visser is blij dat ze eindelijk van start mag gaan. Over haar hondenschool zegt ze treffend: “Voor een hondenleven lang plezier.”
Want plezier is het echt waar het Svintha om is te doen. Plezier voor de hond, maar ook voor de baas. Svintha heeft zelf jarenlang ervaring in de hondensport. Daarnaast staat ze al heel lang op het veld als instructeur.

Nieuw in Meeden: Brumly’

Ze geeft les met veel enthousiasme en werkt oplossingsgericht. Met veel passie vertelt Svintha: “Met mijn hond Brum was ik een heel goed team. Wij voelden elkaar goed aan. Brum is één van mijn drijfveren voor het oprichten van de hondenschool. De naam Brumly’S voor de hondenschool lag dan ook voor de hand.” Een goede klik en samenwerking met de hond is juist datgene wat Svintha anderen gunt. Als die klik er is dan kunnen er is dan kunnen mens en hond samen veel plezier hebben, een hondenleven lang.

Svintha vindt het belangrijk dat positief gedrag wordt beloond. Dat is tevens uitgangspunt tijdens de cursussen op het veld. Ervaring leert dat honden in dat geval snel en met veel plezier nieuwe dingen leren. Svintha zegt hierover: “Als je tijd en liefde voor jouw hond hebt, dan krijg je er veel voor terug. De hond is dan niet alleen jouw beste vriend, maar wil ook alles voor je doen.”

Brumly’S Hondenschool heeft nog plaats voor nieuwe cursisten. Het maakt niet uit of je een pup hebt of al een iets oudere hond, of jezelf jong of oud bent. Iedereen is welkom. Wil je meer weten wat er allemaal mogelijk is, dan kun je het beste even met Svintha contact opnemen.

In de advertentie is deze editie vind je meer informatie over Brumly’S Hondenschool en de contactmogelijkheden.

Reactie toevoegen