Het aftellen is begonnen

De klok loopt en telt af, nog een paar weken te gaan en dan is het weer zover. De V.v.V. Zuidbroek, de vereniging die al sinds 1899 het dorpsfeest van Zuidbroek organiseert, kortweg de Feestweek Zuidbroek, presenteert ook dit jaar weer een geweldig mooi programma. De slogan “Het mooiste feest van het Noorden” zal dan ook volledig waar gemaakt worden. Van 14 tot en met 18 juni is het weer één en al gezelligheid, feest, zang, muziek en ontmoeting in en om de feesttent. 

Wil je weten wat er zoal op het programma staat, kun je naar onze site gaan www.vvvzuidbroek.nl. Ook zijn we actief op Facebook, kijk op Feestweek Zuidbroek en je komt op “De mooiste site van FB” terecht. Deel, like, tag en win wekelijks één van de vele passe-partoutkaarten die we beschikbaar stellen. De vele positieve reacties op de postings doet ons beseffen dat de Feestweek Zuidbroek al weer leeft onder velen van ons. Voor de gebruikers van Instagram zijn we te vinden op vvvzuidbroek. 
Wij staan niet stil en passen zo nu en dan ook wel dingen aan en dan blijkt ineens dat alle veranderingen bij voorbaat geen verbeteringen zijn. Zo hebben we na 1 jaar tickets online te hebben verkocht, besloten dit terug te draaien en dat we weer als vanouds de passe-partoutkaarten bij de ons wel bekende voorverkoopadressen gaan verkopen. Vanaf ca. 1 mei zijn ze dan ook volop beschikbaar. De dagkaarten zijn op de dag zelf te koop aan de kassa bij de feesttent. Dana en Cindy, de dames van de kapsalons en de familie Hulsebos van het gelijknamig hotel in Zuidbroek, waar de passe-partoutkaarten te koop zijn, doen dit geheel belangeloos en kost de organisatie dus niets. Mede daarom hebben we kunnen besluiten om de prijs van de kaart te verlagen. Voor €35,00 heb je een week lang toegang tot “Het mooiste feest van het Noorden”. 
Naast bovengenoemde mensen zijn er natuurlijk veel en veel meer mensen die zich inzetten voor de V.v.V. Zuidbroek. Een grote groep mensen is het hele jaar door “bezig” met de V.v.V. Deze club van vrijwilligers die tezamen met de mensen die voor, tijdens en direct na de Feestweek van ’s morgens vroeg tot diep in de nacht klaar staan om het feest te laten slagen, willen wij op voorhand bedanken voor hun inzet. “Jullie zijn van onschatbare waarde”, bedankt voor alles wat jullie doen. 
Een woord van dank en respect gaat ook uit naar alle sponsoren. Hun bijdrage in welke vorm dan ook is van essentieel belang om een feest als deze draaiende te houden. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar wat zijn wij blij en dankbaar dat “onze” sponsoren de Feestweek Zuidbroek voor de 118e keer mede mogelijk maken. Bedankt! 
“Feestweek Zuidbroek” … het aftellen is begonnen. 

Reactie toevoegen