Kunst Festival in het Margrietpark

Zaterdagmiddag 27 mei a.s. is er een Kunst Festival in het Margrietpark te Sappemeer. Het Kunst Festival is voor jong en oud; er is voor elk wat wils. 
 
Wat is er allemaal te doen? 
Vanuit het SPINNENWEB langs het wandelpad richting groene driehoek; Kraampjes, twee partytenten en twee grote podia. O.a. aankomend muziek en zangtalent / schilderkunst / klei- en / pergamano / kaartjes ma- ken / kleuren (ook voor volwassenen). Mogelijkheid tot het creëren van workshops. Demonstratie streetdance enz. Voor de kinderen is er een ballonnenclown aanwezig.

Er komt een drone-demonstratie, met een scherm waarop geprojecteerde foto’s van het Margrietpark kunnen worden bekeken. Er zijn verschillende optredens van o.a. Kira Dekker (bekend van The Best Singsongwriters contest van Giel Belen), August is ours (solo), seniorenkoor St. Jozef en nog vele andere artiesten. Theatergroep MOI en Mandoline orkest KES. 

 
Voor het publiek zijn er zitjes langs het pad en natuurlijk is het SPINNENWEB een plek om gezellig met elkaar te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. 's Avonds wordt de dag afgesloten met een concert in ’t Spinnenweb. Het belooft een leuke kunstzinnige dag te worden! 

Reactie toevoegen