De gedachten van Mark Medema

Het nieuwe boek van Mark Medema uit Sappemeer is verschenen. Op vrijdag 28 april is het nieuwe boek ‘De salamander dacht even een vis te zijn – Van gedachten naar gedichten’ van Mark Medema verschenen. 
De gedachten van Mark Medema
Ben je er klaar voor? Pak dan maar even een stoel. Laat je meevoeren met de gedachten van Mark Medema, door middel van zijn gedichten. Blijf je in deze gedichtenbundel steken, voel je zijn gevoel en is het herkenbaar? Lees hem dan gewoon opnieuw. Voel je met hem mee, geniet je mee en is het ook herkenbaar voor je? Zelf beleefde hij zijn gedachten steeds opnieuw en dat maakte hem trots. Steeds nieuwe gedachten omgezet naar gedichten, zowaar een bundel met gedichten.
 
Over de auteur
Mark Medema (1978) uit Sappemeer heeft, naast zijn werk in de financiële administratie, een liefde voor gedichten. Vooral echte rijmgedichten zijn kenmerkend voor hem. Het schrijven van een boek is een langgekoesterde wens van hem geweest. De gedichten in dit boek zijn herkenbaar en de meeste hebben een boodschap, niet te zwaar, maar het zet wel aan tot denken.

Reactie toevoegen