Een middag vol verrassingen…

In de flyer stond: Laat u verrassen met een super gezellige middag. Ondanks de vraag wat Menterne Actief bedacht had om voor de 55+er een gezellige middag te organiseren, hadden 62 personen zich hiervoor aangemeld. Deze keer werd er een kleine bijdrage gevraagd. 
Een middag vol verrassingen…
De bezoekers werden welkom geheten met een kop koffie/thee en een gebakje. In de foyer van de Menterne stonden Oud Hollandse spelletjes opgesteld. Voor de pauze konden de bezoekers met deze verschillende onderdelen hun geluk beproeven. Ook was er een plaatsnamen puzzel. De winnaars van beide categorieën kregen een prijsje die door de Menterne werd aangeboden. Na de pauze kwam de grote verrassing. Er waren schalen vol zoete en hartige hapjes die overal op de tafels werden neergezet. Tussendoor werden ook nog warme broodjes aangeboden. Het was een lust voor het oog (en de maag). Na een kleine verloting waarin weer mooie en praktische prijzen werden uitgereikt ging iedereen tevreden naar huis. De leden van Menterne Actief ontvingen na afloop veel complimenten en bedankjes voor de geslaagde middag.
En voor diegene die nog nooit op een Menterne Actief middag is geweest zeggen wij: Laat u verrassen en kom een keer op één van onze middagen. 

Reactie toevoegen