Pink Ladies Night

Op woensdag 3 mei a.s. organiseert Margreet Dik Compressie & Mammacare-specialist samen met Fysiotherapie Menterwolde een Pink Ladies Night. Deze avond is speciaal geschikt voor dames met- of na borstkanker.
De avond staat in het teken van er goed uitzien en je beter voelen. Margreet Dik Compressie & Mammacare-specialist presenteert de nieuwe collectie Care badmode en lingerie (geschikt voor het dragen met of zonder prothese). De collectie wordt geshowd door modellen. Normaal werkt Margreet Dik ambulant en komt gratis bij u thuis. Dorothea Dijkstra (oedeemtherapeute) van Fysiotherapie Menterwolde is deze avond ook aanwezig. Zij kan u informeren op het gebied van behandeling van lymfoedeem (t.g.v. van borstkanker). Miranda Swart en Margreet Dik zijn gezamenlijk aanwezig om u voor te lichten over therapeutisch elastische kousen en compressiehulpmiddelen, bijv. door eMJe. Miranda Swart is tevens oncologisch medisch pedicure en kan u informeren over de voetverzorging bij/na oncologische problemen. 
 
Look good feel better zal ook aanwezig zijn. Line & Beauty Studio Marianne is present om informatie te geven over gezondheid, gewicht en vitaliteit.
Pand 11 'The Fashion Van' laat kleding en accessoires zien. Kortom: het belooft een avond te worden met allerlei informatie op het gebied van persoonlijke verzorging en oncologie. Er is gelegenheid om te kijken, passen en kopen.
 
Ben je nieuwsgierig, ben of ken je iemand met borstkanker? Kom dan langs op deze informatieve, maar vooral gezellige avond. Neem gerust iemand mee! Je bent welkom tussen 19.00 - 21.00 uur bij Fysiotherapie Menterwolde in het
gezondheidscentrum De Rotonde aan de Europaweg 2C te Zuidbroek. Ben je geïnteresseerd? Dan graag even opgeven per mail: info@margreetdik.nl onder vermelding van 'Pink Ladies Night Menterwolde in Zuidbroek' en het aantal personen aangeven dat komt. De entree is gratis.

Reactie toevoegen