Zwerfvuilactie ten goede aan JogJakarta

Zaterdag 22 april was ook bouwbedrijf Iden weer van de partij met een groepje personeelsleden, buren, familie en andere relaties om onze gemeente weer een opgeruimd karakter te geven. Deelnemers werden dit jaar gesponsord voor een bouwreis, die Freerk Iden van 9 t/m 18 juni a.s. gaat maken. Naast dat deelnemers zich door het bouwbedrijf liet sponseren, nam één van de deelnemers ook nog eens een sponsorbedrag mee. Zij had buren, bekenden enz. nl. gevraagd voor een bijdrage, deze reageerden enthousiast en gaven een financiële bijdrage. Naast reis-en verblijfkosten (door deelnemers zelf te betalen) moet nl. ook een sponsorbedrag bij elkaar worden gebracht. Dit bedrag komt rechtstreeks ten goede aan het bouwproject.

Het gebied waar in juni gewerkt gaat worden, is een gebied waar huisvestiging continu een probleem is. Het gebied werd in 2004 getroffen door de tsunami, later nog eens door een aardbeving en daarna ook nog door een overstroming. Meebouwen is letterlijk van levensbelang. Bovenstaand project wordt georganiseerd door een leverancier van bouwbedrijf Iden en “Habitat voor Humanity”.

Afgelopen zaterdag is er weer zwerfvuil opgehaald, in de grote container van de gemeente werd dan ook menig vuilniszak en ander afval gedumpt.
Na afsluiting met soep en broodjes gingen de deelnemers voldaan naar huis en kan Freerk Iden zich gaan voorbereiden op zijn belevenissen in Indonesië.

Reactie toevoegen