Gewijzigde dienstverlening afvalinzameling en melding openbare ruimte rond GOEDE VRIJDAG EN PASEN

Telefonische dienstverlening
Tijdens de feestdagen is de gemeente telefonisch alleen bereikbaar voor het doorgeven van gevaarlijke situaties in de openbare ruimte. Alle andere meldingen over de openbare ruimte of de afvalinzameling kunt u indienen via de digitale melding openbare ruimte op www.menterwolde.nl 
 
Openstelling Afval Brengstations en Composteerterrein 
Het Afval Brengstation in Slochteren, het Afval Aanbrengpunt in Hoogezand en het Composteerterrein in Sappemeer zijn op Goede Vrijdag - 14 april en Tweede Paasdag - 17 april gesloten. Op zaterdag 15 april zijn het Afval Aanbrengpunt in Hoogezand en het Composteerterrein in Sappemeer geopend. Het Afval Brengstation in Slochteren is deze dag gesloten. 
 
Afval inzamelroutes 
Op Goede Vrijdag - 14 april worden de reguliere afval inzamelroutes gereden. Zie hiervoor de digitale AfvalWijzer. Tweede Paasdag - 17 april vervalt de inzameling van het glas, blik en GFT in Menterwolde. De GFT route wordt ingehaald op zaterdag 15 april. De Takkenroute start vanaf dinsdag 18 april.
 
Bedrijfsafval (1100 liter)
Op Tweede Paasdag - 17 april vervalt de inzameling van het bedrijfsafval. Deze route wordt ingehaald op dinsdag 18 april.