Omloop90

21 April 2017 organiseert ‘Omloop90’ uit Hoogezand samen met ‘De Opslag’ uit Groningen een groot Volleybal toernooi in sporthal ‘Ruitershorn’ te Muntendam voor Ex Hart Patiënten. Omloop90 en De Opslag zijn verenigingen die sport bieden voor mensen die in het verleden te kampen hebben gehad met hart problemen bv. een hartinfarct, ook mensen met een herseninfarct of andere chronische aandoeningen doen mee.
De ±100 deelnemers aan dit toernooi komen uit de 3 noordelijke provincies.  De opslag uit Groningen, Omloop90 uit Hoogezand, Hart op Tempo uit Emmen, De Deurdouwers uit Haren, Trim je Mee uit Heerenveen, Cordaad uit Assen, Haspo uit Leeuwarden en Ritme uit Winschoten. De gemiddelde leeftijd is hoog maar de inzet is er niet minder om. Er zal weer fanatiek gestreden worden voor de ereplaatsen. Dit toernooi zal bekostigd worden uit het gezamenlijke inschrijfgeld. Natuurlijk zijn eventuele sponsors van harte welkom en wilt u iets doen kunt u zich melden bij de organisatie een email naar drentje@home.nl is genoeg. Ook willen wij een beroep doen op mensen die op deze dag een wedstrijd willen fluiten   alstublieft help ons.
Het toernooi vangt aan om 10.00 en zal rond 16.00 uur zijn afgelopen.
Heeft u interesse in sporten onder deskundige begeleiding kom dan eens langs in de sporthal te Hoogezand. Iedere dondermiddag van 15.00 tot 16.00 uur zijn we daar bezig. Wij sporten daar op een veilige verantwoorde manier. Tijdens het sporten zijn er 2 EHBOers aanwezig om in te grijpen als het nodig is. Ook de sportinstructrice is speciaal opgeleid voor deze doelgroep. Ook op het sociaal vlak zijn we heel actief zo gaan we een keer per jaar met de hele groep uit eten bij voorkeur met de bus van het Nationaal busmuseum. Verder wordt er in september een reisje georganiseerd door het Dollard gebied. Kijk ook eens op onze website www.omloop90.com hier vindt u alle info van onze club.

Reactie toevoegen